Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lukakun paluu Giuseppe Meazzalle sujui mollivoittoisissa merkeissä – Inter Milan jatkoi vahvaa virettään

Inter Milan
Pixabay

Inter Milan ja AS Roma kohtasivat Serie A:ssa sunnuntaina. Romelu Lukakun paluu entisen kotiyleisönsä eteen ei sujunut miehen itsensä toivomalla tavalla, sillä Internazionale onnistui nappaamaan ottelusta täyden pistepotin.

Giuseppe Meazzalla pelattu Inter Milanin ja AS Roman välinen mittelö päättyi lopulta isäntien juhliin Marcus Thuramin onnistuttua maalinteossa. Kotijoukkue Inter aloitti pelin railakkaalla otteella, eikä vieraaksi saapunut Roma päässyt juurikaan pois omalta kenttäpuoliskoltaan.

Nerazzurrin hyökkäyspelaamisesta puuttui kuitenkin viimeinen silaus, joten tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa. Roma heräsi hieman tauon jälkeen ja pystyi luomaan pidempiä palloinhallintajaksoja kuin avauspuolikkaalla.

Inter ei kuitenkaan joutunut missään vaiheessa suurempaan paniikkiin ja säilytti otteensa pelistä.

Isännät saivat lopulta palkinnon ottelun lopussa, kun Marcus Thuram onnistui loistavalla pelipäällä olleen Federico Dimarcon esityöstä. Dimarco nousi väkevästi omaa laitaansa ja lähetti matalan keskityksen maalille. Roman puolustukselta vapaaksi unohtunut Thuram reagoi ensimmäisenä ja ohjasi pallon takuuvarmasti verkon perukoille.

Roma ei saanut tämän jälkeen kunnollista loppukiriä, joten pisteet jäivät Giuseppe Meazzalle. Inter jatkaa voittonsa myötä sarjakärjessä. Roma on puolestaan sarjan kahdeksantena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A