Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen valioliigatähti paketoi uransa 33-vuotiaana: “Olen onnellinen joka tapauksessa”

Leicester City
Pixabay

Entinen Chelsean ja Leicester Cityn tähti Danny Drinkwater on ilmoittanut yllättäen jäävänsä eläkkeelle lähes 18 kuukauden tauon jälkeen.

Entinen Chelsean ja Leicesterin keskikenttäpelaaja, Danny Drinkwater edusti viimeksi Championship-seura Readingia lainasopimuksella, mutta ei onnistunut saamaan pysyvää diiliä. Kuuden vuoden aikana vain 75 ottelua pelannut mies on nyt päättänyt ripustaa nappulakengät naulaan.

33-vuotias englantilainen ilmoitti päätöksestään The Mirrorin mukaan seuraavasti:

– Haluaisin vain ilmoittaa, että lopetan ammattilaisjalkapalloilun. Tätä on varmaan odotettu pitkään, varsinkin viime vuoden aikana, mutta mielestäni nyt on aika ilmoittaa päätöksestäni virallisesti.

– En uskonut, että tämän kertominen hetkauttaisi minua, mutta hermoni ovat olleet koetuksella. Luulen, että olen silti ollut valmis tähän. En lopettanut huipulla ja kaikki on ollut rauhallisempaa, joka on auttanut tässä siirtymävaiheessa.

– Luulen, että olen ollut limbossa liian kauan, enkä saanut mahdollisuuksia pelata tasolla, jolla tunsin arvostusta. Ajattelin vain, että olen levoton ilman syytä. Olen onnellinen joka tapauksessa, joten ajattelin jättää tämän lajin. Jos olisin joutunut lopettamaan iän tai loukkaantumisen takia, kaikki olisi varmasti vaikeampaa.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga