Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Virgil van Dijkin puheille täystyrmäys: “Täyttä roskaa”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpoolin tähtipuolustaja, Virgil van Dijk kritisoi viime viikolla pelaajien täyteen ahdettua otteluaikataulua. Hollantilaisen kommentit eivät olleet valioliigalegenda, Alan Shearerin mieleen, joka kertoo nyt asiasta oman näkemyksensä.

Liverpoolin Virgil van Dijk kehotti pelaajia astumaan esiin ja vastustamaan nykyistä otteluaikataulua, jonka myötä lepoaika jää todella vähäiseksi. Van Dijk pelasi viime kaudella yhteensä 53 ottelua kaikissa kilpailussa, jonka lisäksi hän edusti Hollantia myös Qatarin MM-kilpailuissa.

– Englannissa uskomme, että aikataulut ovat liian kiireisiä. Pelaajille maksetaan hyvin, mutta se ei saisi koskaan tapahtua terveyden kustannuksella. Meidän on pelattava yhä enemmän ja enemmän pelejä, puolustaja kommentoi aiemmin.

– Pelaajien on saatava äänensä paremmin kuuluviin ja vaadittava muutosta. En ole kuitenkaan valmis laskemaan palkkaani, sillä tämän ei pitäisi riippua rahasta.

Valioliigassa pitkän uran tehnyt Alan Shearer ei suhtautunut van Dijkin kommentteihin kovinkaan myönteisesti.

– Täyttä roskaa. Pelaajat pelaavat liikaa jalkapalloa? Älkää nyt viitsikö. Nykyään joukkueilla on käytössään enemmän pelaajia, enemmän vaihtoja ja palkat ovat suurempia kuin koskaan aikaisemmin. En todellakaan allekirjoita tätä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga