Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Atalanta jatkoi loistavia esityksiään – Entinen West Ham-tykki pysäyttämättömässä iskussa!

Atalanta
Pixabay

Hyvään iskuun viime viikkoina yltänyt Atalanta nappasi toisen peräkkäisen voittonsa maanantaina, kun Empoli kaatui puhtain 3-0 lukemin. Bergamolaisten suurin sankari oli tuore hankinta Gianluca Scamacca, joka iski isäntien verkkoon kaksi maalia.

Kotonaan pelannut Empoli ei pystynyt antamaan vieraaksi saapuneelle Atalantalle kunnollista haastetta. Gian Piero Gasperinin valmentama Atalanta oli aktiivisella pelipäällä heti ensimmäisestä pillin vihellyksestä lähtien.

Punaisessa peliasussa pelanneet bergamolaiset aloittivat maaliteon 5. minuutin kohdalla, kun Gianluca Scamacca sai loistavan syötön keskustaan. West Hamista saapunut hyökkääjä viimeisteli tyylikkäästi kantapäällään jättäen Empolin maalia vartioineen Etrit Berishan hölmistyneeksi.

Scamacca oli lähellä tuplata maalisaldonsa hetkeä myöhemmin, mutta hänen yrityksensä pysähtyi tolppaan.

Teun Koopmeiners lisäsi isäntien tuskaan 29. minuutilla laukoen pallon voimalla verkon perukoille.

Empoli oli ensimmäisellä nelivitosella täysin köysissä, eikä saanut omaa hyökkäyspeliään käytännössä lainkaan käyntiin.

Sama trendi jatkui toisella puoliajalla, jonka alkajaisiksi Scamacca tälläsi joukkueensa kolmen maalin johtoon.

Empoli piristyi hieman tämän jälkeen, mutta kunnollisille tekopaikoille pääseminen tuotti edelleen tuskaa. Peli päättyi Atalantan 0-3 voittoon, joka kertoo oleellisen joukkueiden välisistä voimasuhteista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A