Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Juventus tavoittelee Arsenal-tähteä tammikuun siirtoikkunassa

Thomas Partey keskikenttäpelaaja Arsenal
AOP

Juventus on uusimpien lähteiden mukaan Arsenalia edustavan Thomas Parteyn kintereillä. Ghanalaisen tilanteeseen liittyy myös Paul Pogba, jota uhkaa pitkä pelikielto positiivisen dopingtestin jälkeen.

Juventus haluaa vahvistaa rivejään tammikuun siirtoikkunassa. Joukkueen keskikentällä on pienimuotoinen miesvaje, kun Nicolo Fagiolille tuomittiin seitsemän kuukauden pelikielto hänen jäätyään kiinni laittomasta vedonlyönnistä.

Tämän lisäksi Paul Pogban ura torinolaisseuran paidassa näyttää tulleen tiensä päähän. Ranskalaisen positiivinen dopingtesti on ollut yksi Italian lehdistön suurimmista puheenaiheista alkukauden aikana. Pogba vaati ensimmäisen näytteensä jälkeen B-testiä, joka näytti niin ikään positiiivista tulosta, jonka myötä häntä uhkaa peräti 4 vuoden pelikielto.

Juventuksen saattaa olla pakko tuoda tästä syystä sisään uusia pelaajia ja The Mirrorin mukaan seuran katseet ovat kääntyneet Arsenalissa pelaavaan Thomas Parteyhin. Ghanalainen oli etenkin viime kaudella yksi Mikel Artetan palapelin tärkeimmistä palasista, mutta hänen ympärillään on riittänyt viime aikoina runsaasti siirtohuhuja.

Nivusvammasta alkukaudella kärsinyt Partey on pelannut kuluvalla sesongilla neljä valioliigaottelua. Miehen voimassa oleva sopimus ulottuu vuoteen 2025 asti, mutta Juven kiinnostus saattaa muuttaa tilannetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A