Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Keskikenttätähden ura ei lähtenyt lentoon Stamford Bridgellä: “En voi paljastaa liikaa, mutta…”

Jalkapallo
Pexels

Kuten aiemmin uutisoimme, Leicesterin paidassa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Danny Drinkwater ilmoitti maanantaina uransa päättymisestä. Mies siirtyi aikoinaan kovin odotuksin Chelseaan, mutta homma ei toiminut Stamford Bridgellä.

Danny Drinkwater oli osa Leicester Cityn joukkuetta, joka juhli Valioliigan mestaruutta kauden 2015-16 päätteeksi. Keskikenttäpelaaja siirtyi kesällä 2017 Chelseaan 35 miljoonan punnan maksua vastaan.

Drinkwater kärsi ensimmäisellä Chelsea-kaudellaan loukkaantumisista ja puki joukkueen paidan päälleen 22 ottelussa. Seuraavilla kausilla rooli jäi niin ikään pieneksi ja lopulta mies jätettiin kokonaan sivuun Chelsean ykkösjoukkueesta.

Drinkwater pelasi useita jaksoja lainalla edustaen muun muassa Championshipissä pelaavaa Readingia. Englantilainen oli ilman sopimusta viime kesästä lähtien, mutta lopettamispäätös syntyi vasta hiljattain. Mies kommentoi nyt aikaansa Chelseassa.

– Kokonaisuutta ajatellen aikani Chelseassa oli surkea, mutta koin siellä myös joitain hyviä hetkiä. Ensimmäinen kauteni oli vaikea, sillä kärsin loukkaantumisista. Olin kuitenkin täynnä pelihaluja, koska halusin todistaa tasoni itselleni, Drinkwater kertoi 90minin mukaan.

– Kauden loppua kohden tapahtui kuitenkin jotain, joka sai minut pettymään raskaasti. En voi paljastaa liikaa, mutta toivottavasti asiaan saadaan selvyys tulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga