Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tuskailevan valioliigaseuran hyökkääjä vaatii joukkueeltaan enemmän: “Se on klisee, mutta…”

Dominic Calvert-Lewin
AOP

Evertonin hyökkääjä Dominic Calvert-Lewin vaatii seuraltaan säälimättömyyttä maalin edessä. Liverpoolilaisseura on tuskaillut tälläkin kaudella tehokkuutensa kanssa.

Loukkaantumisten sotkeman alkukauden jälkeen englantilaishyökkääjä Dominic Calvert-Lewin on piristymässä. Calvert-Lewin onnistui sunnuntaina maalinteossa, kun Everton otti arvokkaan voiton West Hamista.

Everton on tällä hetkellä sarjataulukossa 15. sijalla kymmenellä pisteellä, ja maalien puute on ollut joukkueelle suuri ongelma.

Joukkue on tehnyt kymmenen maalia kymmenessä ensimmäisessä pelissään. Lukema ei ole kovinkaan mairitteleva, sillä omissa on soinut 14 kertaa.

Calvert-Lewin korosti West Ham-voiton jälkeen, että vaikka kolmen pisteen saaminen ottelusta on tärkeintä, tehokkuutta tarvitaan lisää.

– Pelasimme sunnuntaina samalla tavalla kuin usein tällä kaudella. Täysi pistepotti on tietysti kaikkein tärkein asia. Se on klisee, mutta siinä onnistuminen tuntuu hienolta.

– On kuitenkin selvää, että voisimme tehdä asiat helpommaksi itsellemme käyttämällä tehokkaammin luomamme tekopaikat, Calvert-Lewin tuumi Inside Futbolin mukaan.

Everton nousi voittonsa myötä pois sarjan tyvipäästä. Sean Dychen luotsaamalla joukkueella on seuraava peli tiedossa perjantaina, kun vastaan asettuu Brighton. Tuolloin maalipaikkoja tuskin siunaantuu hukattavaksi asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga