Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Voiko tämä joukkue haastaan Manchester Cityn? – “Yksi sarjan parhaista keskikentistä”

Ian Wright
AOP

Liverpool on toistaiseksi hävinnyt vain yhden ottelun tällä kaudella. Valioliigalegenda, Ian Wright uskoo, että Poolilla on hyvät mahdollisuudet taistella keväällä mestaruudesta, sillä suurimmat katseet kohdistuvat tällä hetkellä muihin joukkueisiin.

Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool on aloittanut kautensa väkevästi. Joukkue on kärsinyt toistaiseksi vain yhden tappion, joka tapahtui suhteellisen epäonnekkaalla tavalla Tottenham Hotspuria vastaan.

Redsin pelaaminen on toiminut mallikkaasti jokaisella osa-alueella, josta hyvänä osoituksena oli viime viikonloppuna Nottingham Forestia vastaan irronnut 3-0 voitto. Poolin hyökkäys on ollut totutun tehokasta, mutta Arsenal-ikoni, Ian Wright uskoo, että joukkue on keväällä vahvoilla etenkin uudistuneen keskikenttänsä ansiosta.

– Tiedämme, että Liverpoolilla on kaikki eväät ajaa Manchester Cityä takaa koko kauden ajan. Nyt he ovat saaneet keskikenttänsä kuntoon, ja uskon, että se tulee olemaan yksi sarjan parhaista keskikentistä, jos he jatkavat samalla tavalla.

– Luulen, että kun Arsenalin, Tottenhamin ja Cityn ympärillä on niin paljon meteliä, ihmiset sivuuttavat täysin Liverpoolin. He ovat luultavasti tyytyväisiä tilanteeseen, sillä he saavat jatkaa pelinsä kehittämistä kaikessa rauhassa.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga