Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin jättihankinnalle hehkutusta: “Me tiedämme, mihin hän kykenee”

Ryan Gravenberch
AOP

Liverpoolin apuvalmentaja, Pep Lijnders hehkuttaa Ryan Gravenberchiä, joka on aloittanut pelinsä punanutussa erittäin vakuuttavasti. Hollannin maajoukkuepelaaja on nostanut profiiliaan valtavasti Jürgen Kloppin miehistössä.

Ryan Gravenberchin ura Bayern Münchenissä ei ikinä lähtenyt toivotunlaiseen lentoon. Liverpool maksoi lahjakkaasta nuorukaisesta 40 miljoonan euron siirtokorvauksen tämän jäätyä Saksan jättiseurassa erittäin pieneen rooliin.

Gravenberch ilmaisi useaan kertaan tyytymättömyytensä ennen kuin hänet päästettiin lähtemään. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Bayern päästi todellisen timantin lipeämään käsistään, sillä nuorukainen on sopeutunut upeasti uuteen ympäristöönsä ja nostanut profiiliaan valtavasti Liverpoolin paidassa.

Keskikenttäpelaaja on merkkauttanut kahteen Eurooppa-liigan otteluun kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen. Liverpoolin apuvalmentaja, Pep Linjders ei peitellyt ihailuaan hollantilaista kohtaan.

– Me tiedämme mihin hän kykenee. Gravenberch pelaa tällä hetkellä samalla tasolla kuin Ajaxissa. En tiedä, mitä Bayernissä tapahtui, mutta jokainen pelaaja on erilainen saadessaan riittävästi peliaikaa ja itseluottamusta.

– Tästä syystä myös Carabao Cup on hyvin tärkeä, sillä pelaaja voi tehdä mitä tahansa harjoituskentällä, mutta kaikki riippuu siitä, saako hän peliaikaa vai ei.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga