Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Brassilegenda lataa suorat sanat managerispekulaatioista! – “V***t Ancelottista”

Carlo Ancelotti
AOP

Brasilian maajoukkueen seuraavalla päävalmentajalla on spekuloitu kuluneen vuoden aikana runsaasti. Tehtävään on huhuttu Real Madridia manageroivaa Carlo Ancelottia, mutta brassilegenda, Romarion mukaan Canarinho ei tarvitse italialaisen palveluksia.

Real Madridia luotsaavan Carlo Ancelottin sopimus on katkolla kuluvan kauden jälkeen. Kaiken urallaan nähneen italialaisvelhon valmennusuran jatkosta ei ole tässä vaiheessa mitään takeita, mutta tästä huolimatta miehen tulevaisuus on puhuttanut runsaasti.

Useat eri lähteet kertoivat aikaisemmin, että Ancelotti on sopinut Brasilian jalkapalloliiton kanssa ottavansa lajin mahtimaan maajoukkueen valmennettavakseen ensi vuonna. Asiaan ei olla silti saatu virallista vastausta, eikä Ancelotti ole ollut kovinkaan halukas kommentoimaan aihetta julkisesti.

Brasilian legendaarisimpien hyökkääjien joukkoon lukeutuva Romario ei näe Ancelottille käyttöä. Takavuosien maalitykki ylistää väliaikaisella pestillä keltapaitoja luotsaavaa Fernado Diniziä.

– Ensinnäkin haluan onnitella Ednaldoa (Rodrigues), joka on CBF:n (Brasilian jalkapalloliiton) puheenjohtaja. Hän teki hyvän valinnan nimetessään Dinizin, joka on paras tarjolla oleva valmentaja, Romario pohti Daily Mailin mukaan.

– Dinizillä ei ole aikaa tehdä samoja asioita kuin seurajoukkueessa, mutta hän tekee parhaansa. Mielestäni Brasilian maajoukkue on hyvissä käsissä. V***t Ancelottista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga