Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Onko tässä PSG:n seuraava supertähti? – “Todellinen ilmestys”

Warren Zaire-Emery
AOP

Yksi PSG:n näkyvimmistä pelaajista alkukauden aikana on ollut Warren Zaire-Emery. Vasta 17-vuotias superlahjakkuus on tehnyt vaikutuksen ennakkoluulottomilla otteillaan. Asiantuntija, Julien Laurens kehuu nuorukaista maasta taivaaseen.

Paris Saint Germain on aloittanut kautensa totutun vahvasti ja pitää Ligue 1:n toista sijaa hallusaan pisteen sarjäkärki Niceä perässä. Homma on toiminut myös Mestarien liigassa, jossa PSG johtaa lohkoaan kerättyään kolmesta pelistä kuusi pistettä.

Ranskalaiset hävisivät lohkovaiheen ensimmäisen pelinsä Newcastlelle, mutta tämän jälkeen on irronnut täysi pistepotti Borussia Dortmundia ja AC Milania vastaan.

Yksi PSG:n alkukauden parhaimmista pelaajista on ollut Warren Zaire-Emery, 17. Vuonna 2006 syntynyt Zaire-Emery on ikäluokkansa suurimpia lupauksia ja nuorukainen onkin vastannut huutoon upealla tavalla. Keskikentän keskustassa viihtyvä pelaaja on ollut pariisilaisten parhaimmistoa ja kellottanut täydet minuutin joukkueen jokaisessa UCL-ottelussa.

Zaire-Emeryn otteet ovat tehneet vaikutuksen asiantuntija, Julien Laurensiin.

– Puhuimme ennen ensimmäisiä otteluita ja jopa viime kauden lopussa, että hänellä on potentiaalia olla todellinen ilmestys. Sitä hän on ollutkin, Laurens tuumi Eurosportin mukaan.

– Hänen pitäisi olla vielä koulussa, koska hän on vasta 17-vuotias. Didier Deschamps oli lähellä kutsua hänet jo maajoukkueen mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat