La Liga

La Ligan jättiyllättäjä jatkoi uskomatonta lentoaan! – Kuuden maalin trilleri päättyi sarjakärjen voittoon!

Girona kaatoi Osasunan.

La Ligan lauantain ottelukierros käynnistyi Osasunan ja Gironan välisellä kamppailulla. Sarjakärjessä porskuttava Girona jatkoi vakuuttavaa menoaan ja nappasi jo kauden kymmenennen voittonsa.

La Ligan sarjataulukko näyttää tässä vaiheessa kautta suhteellisen poikkeavalta. Kärkipaikkaa hallussaan pitää Girona, joka on ollut häkellyttävässä iskussa, kun sarjaa on pelattu vajaa kolmannes.

Michelin valmentama ryhmä jatkoi jälleen voittokulkuaan lauantaina, kun Osasuna kaatui kotonaan värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-2 numeroin.

Vierasjoukkue Girona aloitti maalinteon 16. minuutilla, kun Ivan Martin onnistui Artem Dovbykin esityöstä.

Ante Budimir toi isännät tasoihin vajaat kymmentä minuuttia myöhemmin. Vahvassa maalivireessä oleva Budimir teki kauden kuudennen osumansa toisen puoliajan alkajaisiksi.

Osasunan johtoasema suli kuitenkin loppua kohden. Dovbyk tasoitti puntit 71. minuutin pelin kohdalla, jonka jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue.

Viktor Tsygankov vei vieraat johtoon kymmentä minuuttia myöhemmin ja Aleix Garcia viimeisteli loppulukemat varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Girona nousi voittonsa myötä sarjataulukossa kolme pistettä Real Madridin edelle. Madridilla on kuitenkin mahdollisuus nousta tasoihin voittamalla rästipelissään Rayo Vallecanon. Toisen tappionsa peräkkäin kärsinyt Osasuna jatkaa taulukon yhdentenätoista.