Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italian mahtiseuran kulisseissa kuohuu? – Manageri vakuuttaa: “Joukkueen asenne on fantastinen”

Stefano Pioli
AOP

Italian mahtiseura AC Milan on jäänyt ilman voittoa kolmessa edellisessä ottelussaan. Paine joukkueen manageri Stefano Piolin ympärillä on kasvanut viime viikkoina. Mies itse on luottavaisin mielin sen suhteen, että punamustat saavat käännettyä kurssinsa.

AC Milanin valmentaja Stefano Pioli puolustaa vaikeuksissa olevia pelaajiaan ja sanonut, että nykyinen joukkue on “yhtenäisin, innokkain ja halukkain”, mitä hänellä on koskaan ollut.

Rossoneri aloitti kauden loistavasti, mutta on viime aikoina ajautunut pieneen alamäkeen, sillä se ei ole voittanut yhtään kolmesta viimeisestä pelistään ennen lauantain Serie A -ottelua Udinesea vastaan.

Milanilla on allaan tappiot sekä Juventusta, että PSG:tä vastaan, jonka lisäksi joukkue hukkasi 2-0 johtonsa Napolia vastaan. Lähteet ovat kertoneet, että Piolin ja pelaajien välit olisivat tulehtuneet viimeaikaisten huonojen tulosten takia.

Manageri kuitenkin vakuuttaa kaiken olevan kunnossa.

– Yksi asia on varma. En ole koskaan valmentanut näin yhtenäistä, innokasta ja halukasta joukkuetta. Ei edes sinä vuonna, kun juhlimme Scudettoa. Joukkueen asenne on fantastinen, jota meidän täytyy hyödyntää, Pioli kertoi Eurosportin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A