Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-legenda avautuu uransa päättymisestä: “Totuus on se, että kun sinua ei enää tarvita…”

Francesco Totti
AOP

Francesco Totti pelasi mittavan uran AS Roman paidassa. Italialaisikoni pysyi seurauskollisena loppuun asti huolimatta muun muassa Real Madridin kiinnostuksesta. Totti paljasti medialle parhaita valmentajia uransa varrelta. Mies kertoo myös pettyneensä siihen, miten häntä kohdeltiin peliuran päätyttyä.

Francesco Totti edusti koko mittavan 24-vuotisen ammattilaisuran aikana pelkästään AS Romaa. Vuosien varrella italotaituri puki Giallorossin paidan päälleen yhteensä 783 kertaa ja teki 307 maalia sekä antoi 208 syöttöä.

Yhtenä seurahistorian suurimmista pelaajista muistettavan Tottin on uskottu liittyvän jossain vaiheessa osaksi Roman valmennustiimiä. Tämä ei ole kuitenkaan toistaiseksi totetunut, mutta mies itse ei ole tyrmännyt ajatusta.

Totti kertoi medialle mielestään parhaita managereita Roma-uransa ajalta.

– Ensimmäisenä minun on mainittava Azzone (Carlo), jota muistelen lämmöllä. Sitten Zeman (Zdenek) ja Spalletti (Luciano).

– Tunsin hänen (Spalletti) kanssaan syvän yhteyden, sen jälkeen, kun hän saapui Udinesta. Koimme yhdessä joitain ikimuistoisia hetkiä. Ulkoisten asioiden takia emme enää ymmärtäneet toisiamme lopussa.

Totti paljasti myös, että uran päättyminen jätti karvaan maun.

– Totuus on se, että kun sinua ei enää tarvita jalkapallossa, kunnioitus häviää.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A