Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Chelsea lähdössä hyökkääjäkaupoille – Täkyyn tarttumassa yllättävä pelaaja?

Tammy Abraham
AOP

Valioliigan ökyseuroihin lukeutuvan Chelsean uskotaan olevan valmis tarjoamaan Tammy Abrahamille toisen mahdollisuuden. Siirtohuhujen ympäröimä englantilaishyökkääjä pelaa tällä hetkellä Serie A:ssa AS Roman paidassa.

Chelsean junioriakatemian kasvatti, Tammy Abraham ei päässyt koskaan nauttimaan selkeästä ykköshyökkääjän asemasta seuran ykkösjoukkueessa. Ajoittain säkenöivä otteita esittänyt Abraham penkitettiin nimekkäämpien pelaajien tieltä, jonka jälkeen myös lainapestit tulivat tutuksi.

Englantilaiskärki edusti lainapesteillä Swanseaa ja Aston Villaa, mutta lopulta pidempiaikainen koti löytyi aavistuksen kauempaa.

Mies siirtyi reilut kaksi vuotta sitten Serie A:ssa pelaavan AS Roman paitaan ja jälki oli heti ensimmäisellä kaudella tuhoisaa. Abraham mätti 17 maalia ja 4 maalisyöttöä ensimmäisellä sesongillaan saapasmaan pääsarjassa.

Seuraava kausi sujui kuitenkin alakanttiin ja tehot jäivät piippuun. Viime kaudella verkko heilui kahdeksan kertaa ja mies joutui ajoittain Roma-valmentaja, José Mourinhon voimakkaan arvostelun kohteeksi.

Menneen kesän preseasonilla tapahtunut loukkaantuminen on pitänyt englantilaisen sivussa koko alkukauden ja hänen uskotaan palaavan pelikentille vasta alkuvuoden aikana.

Osoite saattaa silti olla vaihtumassa, sillä 90minin saamien tietojen mukaan Chelsea harkitsee uuden mahdollisuuden antamista entiselle hyökkääjälleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A