Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Juventus todellisen yllätysnimen perässä – Vaihtaako brittitähti työnantajaa?

Lewis Ferguson
AOP

Serie A:n jättiläisiin lukeutuva Juventus on tuoreiden raporttien mukaan kiinnostunut Bolognassa pelaavasta Lewis Fergusonista. Vanhalla Rouvalla onkin todellinen tarve vahvistaa keskikenttäänsä viimeaikaisten tapahtumien jälkeen.

Juventus on aloittanut Serie A-kautensa vähintäänkin mukiinmenevästi. Bianconeri on pelannut 11 ottelua, joista se on voittanut 8, pelannut 2 tasuria ja hävinnyt yhden. Massimiliano Allegrin suojatit ovat hyvissä asemissa sarjan toisella sijalla kaksi pistettä Inter Milania jäljessä.

Vaikka Juven kausi on lähtenyt huomattavasti viime vuotta paremmin käyntiin, on joukkueen ympärillä riittänyt viime aikoina paljon negatiivista uutisointia. Viime kauden pistevähennys on edelleen tuoreessa muistissa, jonka seurauksena useampi seuran johtoportaassa työskennellyt henkilö joutui jättämään työnsä.

Tämän lisäksi myös Paul Pogban dopingkäry on keikuttanut huojuvaa venettä entisestään. Pogba on todennäköisesti sivussa pitkään ja niin ikään Adrien Rabiotin tulevaisuus näyttää epävarmalta. Nicolo Fagiolin pelikielto ohentaa Allegrin pakkaa entisestään, joten seura on suuntaamassa katseensa siirtomarkkinoille.

Juve on tuoreiden huhujen mukaan kiinnostunut Bolognassa pelaavasta Lewis Fergusonista. Suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi skottitähti on ihastuttanut toisella kaudellaan saapasmaan pääsarjassa. Nähtäväksi jää, tarttuuko todellinen yllätysnimi Juven haaviin.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A