Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Manageri kilometritehtaalle? – Takavuosien menestysseura rämpii syvällä

Villarreal
Pixabay

Villarrealin kausi on alkanut negatiivisissa merkeissä. Takavuosien menestysseura on La Ligan sarjataulukossa vasta 13. sijalla. Keltapaitojen tuoreen managerin, Pachetan uskotaan olevan potku-uhan alaisena huonojen tulosten seurauksena.

Villarreal kärsi kitkerän tappion sunnuntaina Atletic Bilbaoa vastaan. Kyseessä oli joukkueen kuudes häviö kauden aikana ja voittoja on irronnut toistaiseksi vain kolme. Hyvässä vireessä viime viikkoina olleet Gerard Moreno ja Aleksander Sorloth ovat tehneet tasaisesti tehoja, mutta joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on jättänyt reilusti toivomisen varaa.

Sunnuntain pelissä Bilbao siirtyi puolessa tunnissa kolmen maalin karkumatkalle. Villarreal nousi maalin päähän toisella jaksolla Morenon ja Sortothin toimesta, mutta loppukiri jäi vajaaksi.

Football Espanan saamien tietojen mukaan Villarreal harkitsee jälleen managerin vaihtamista. Vasta 11 ottelua joukkueen peräsimessä toimineen Pachetan työnjälki ei ole tuonut toivottua tulosta, jonka myötä hänen pestinsä on mahdollisesti päättymässä ennen aikojaan.

Pachetan piti alunperin jatkaa tehtävässään kauden loppuun asti, mutta jos pistepussiin ei tule nopeasti täytettä, saattaa hän joutua jättämään työnsä tätä aiemmin. Vahvimpana seuraajaehdokkaana pidetään Marcelino Garcia Toralia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga