Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalille kauden avaustappio – Arteta raivon partaalla: “Häpeän olla osa tätä”

Mikel Arteta
AOP

Mikel Artetan luotsaama Arsenal joutui pettymään raskaasti, kun Newcastle United nappasi kotonaan kolme pistettä Anthony Gordonin maalin myötä. Arteta moitti kovin sanoin ottelun tuomarityöskentelyä.

Loistavasti kautensa aloittanut Arsenal kärsi kuluvan sesongin ensimmäisen tappionsa Newcastle Unitedin vieraana.

Ottelu ratkesi Anthony Gordonin toisella puoliajalla tekemään maaliin, joka syntyi hieman kyseenalaisella tavalla.

Pallo näytti käyneen päätyrajan yli ennen kuin Joe Willock haki sen haltuunsa ja keskitti maalille. Joelinton oli ensimmäisenä päineen välissä, jonka jälkeen Gordon suti pallon pömpeliin. Osuma jäi voimaan Arsenal-pelaajien voimakkaista protesteista huolimatta.

Peli päättyi näihin numeroihin, joka sai Tykkimiesten luotsin, Mikel Artetan raivon partaalle.

– Ylistin pelaajiani siitä, kuinka hyvin he kamppailivat tätä vastustajaa vastaan tällä stadionilla. Tuloksen ei pitäisi olla tällainen. Jos tässä ottelussa oli yksi joukkue, joka yritti voittaa, se oli Arsenal. Se mitä tapahtui, on noloa, Arteta jyrisi 90minin mukaan.

– Tämä on Valioliiga, jota pidetään maailman parhaana sarjana. Olen ollut 20 vuotta tässä maassa ja nyt olen häpeissäni. Kun pelaamme huonosti, nostan käteni ilmaan ja myönnän totuuden. Me hävisimme selkeiden (tuomari) päätösten takia. Häpeän olla osa tätä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga