Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea joutuu hurjaan testiin! – Valioliigassa pelataan Lontoon derby

Mauricio Pochettino
AOP

Valioliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa kohtaavat Tottenham Hotspur ja Chelsea. Alkukauden vireen perusteella pelissä on vain yksi suosikki.

Maanantaina pelataan jälleen yksi Lontoon derby. Sarjan toisella sijalla oleva Tottenham kohtaa kolmanneksitoista valahtaneen Chelsean.

Hotspur Stadiumilla pelattavaan otteluun lähdetään selkeistä lähtökohdista Tottenhamin ollessa suuri ennakkosuosikki. Spurs on Valioliigan ainoa tappioton joukkue ja sillä on mahdollisuus nousta takaisin sarjakärkeen ottamalla kolme pistettä.

Pohjois-Lontoon ylpeyden mestaruusmahdollisuuksista on turha vielä puhua, mutta juuri tällä hetkellä Ange Postecogloun ryhmän pelaaminen toimii ihailtavalla tavalla.

Näiden kahden joukkueen väliset voimasuhteet ovat muuttuneet merkittävästi parin kuluneen vuoden aikana.

Chelsean henkinen takalukko alkaa olla sitä luokkaa, että ensimmäistä kertaa Hotspur Stadiumille palaava Mauricio Pochettino saa tehdä kaikkensa sen avaamiseksi. Bluesin hyökkäykseen tuli ammottava aukko Christopher Nkunkun loukkaantumisen myötä, eikä joukkueesta tunnu löytyvän riittävästi maalintekovoimaa.

Yksi voitto saattaa luonnollisesti kääntää koko kauden suunnan, ja yllätyksen mahdollisuus on aina olemassa, mutta juuri tällä hetkellä kaikki ennusmerkit viittaavat Spursin vievän maanantain pelin nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga