Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-legenda täräyttää mielipiteensä Realin tähtihyökkääjästä: “Haluaisin keskustella hänen kanssaan…”

Vinicius Jr
AOP

Vinicius Jr oli jälleen valokeilassa sunnuntaina, kun Real Madrid kohtasi Rayo Vallecanon. Barcelona-legenda, Carles Puyol kertoi ottelun jälkeen oman mielipiteensä brassitaiturista.

Real Madrid joutui pettymään sunnuntaina, kun piskuinen Rayo Vallecano taisteli pisteen Santiago Bernabeulta. Maalittomaan tasapeliin käydyn ottelun aikana nähtiin jonkin verran lämpimiä tunteita.

Real-tähti, Vinicius Jr hermostui ottelun lopussa Vallecanon maalia vartioineelle Stole Dimitrievskille. Miesten välillä nähtiin pienimuotoinen nokkapokka, jonka päätteeksi molemmat palkittiin keltaisella kortilla.

Usein huomion keskipisteenä oleva Vinicius Jr katseli viime kaudella keltaista peräti 16 kertaa. Entinen Barcelona-puolustaja, Carles Puyol kertoi mielipiteensä taitavasta brassihyökkääjästä. Puyolin mukaan Viniciuksella riittää kehitettävää hermokontrollinsa kanssa.

– Vinicius on loistava jalkapalloilija, joka tekee eron kentällä. Häntä pitäisi kunnioittaa jokaisella stadionilla, jossa hän vierailee. Suuret pelaajat ovat tulleet Camp Noulle, ja vaikka he ovat kilpailijoita, heitä ihaillaan lahjakkuutensa ansiosta, Puyol kertoi Football Espanan mukaan.

– Haluaisin puhua hänen kanssaan kollegana ja kertoa hänelle, mitä ajattelen ja tunnen hänestä. Jos hän muuttaisi asennettaan, hän saisi enemmän tunnustusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga