Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Real Madridin jättihankinta Brasilian maajoukkueeseen 17-vuotiaana! – “Riittävästi potentiaalia nousta parhaimpien joukkoon”

Endrick
AOP

Brasilian liigassa pelaavaa Palmeirasia edustava ihmeteini Endrick siirtyy ensi kesänä Real Madridin vahvuuteen. Vasta 17-vuotias hyökkääjä sai kutsun myös Brasilian maajoukkueen seuraaviin MM-karsintaotteluihin.

Teini-ikäisenä kotimaansa pääsarjassa pelaavan Palmeirasin vahvuuteen nousseen Endrickin tuhkimotarina hakee vertaistaan. Brasilian kaikkien aikojen parhaimpiin hyökkääjiin verrattu superlupaus on tehnyt jo pitkään vakuuttavaa jälkeä työnantajansa leivissä.

Nuorukaisen siirtymistä Eurooppaan pidettiin pitkään vain ajan kysymyksenä. Endrickin perässä oli useita vanhan mantereen huippuseuroja, mutta Real Madrid veti lopulta pisimmän korren vasta noin vuosi sitten ensimmäisen ammattilaissopimuksen tehneen pelaajan kohdalla.

Endrickin on määrä siirtyä ensi vuonna täysi-ikäistymisensä jälkeen Madridin vahvuuteen. Maaliahneen hyökkääjän otteet toivat myös hiljattain valinnan Brasilian miesten maajoukkueen mukaan.

Keltapaitojen päävalmentaja, Fernando Diniz kommentoi Fabrizio Romanon mukaan Endrickin valintaa seuraavasti:

– Hänellä on riittävästi potentiaalia nousta parhaimpien pelaajien joukkoon. Hänen valintansa on palkinto, mutta myös katsaus tulevaisuuteen, kun vuonna 2006 syntynyt poika on kiinnittänyt huomioni.

Endrickin edesottamuksia seurataan Brasiliassa todella tarkasti, jonka myötä hänen harteilleen on kasattu valtavat paineet ennen tulevaa unelmasiirtoa. Nuorukaisella on kuitenkin kaikki edellytykset pelata odotusten mukaisella tavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat