Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Kaksi huippunimeä Liverpoolin tarkkailun kohteena!

Liverpool
Pixabay

Liverpool pyrkii tuoreiden lähteiden mukaan tekemään lisävahvistuksia keskikentälleen. Esiin on noussut viime päivinä muutamia korkean profiilin nimiä.

Jürgen Kloppin valmentama Liverpool on ollut alkukaudesta todella vakuuttavassa iskussa. Punapaitojen pelaaminen on rullannut mallikkaasti jokaisella sektorilla, mutta varsinkin keskikenttä on vahvistunut melkoisesti viime kaudesta.

Ikääntyneiden Fabinhon ja Jordan Hendersonin tilalle hankitut Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai ja Ryan Gravenberch ovat sopeutuneet joukkueeseen upealla tavalla. Kloppin uskotaan tästä huolimatta haaveilevan uusista keskikaistan pelaajista ja huhut ovat linkittäneet seuraan useita kovia nimiä.

90min kertoo, että Bayer Leverkusenissa pelaava Florian Wirtz on yksi Kloppin kiinnostuksen kohteena olevista pelaajista. Saksalaisjoukkueessa hienoja otteita esittänyt Wirtz on ollut pitkään lähtökuopissa ja hänen uskotaan vaihtavan maisemaa ensi vuoden aikana.

Sama lähde tietää kertoa, että myös Napolin Piotr Zielinski on Poolin tarkkailun kohteena. Kokenut Zielinski on ollut yksi Partonopein viime vuosien luotettavimmista pelaajista, mutta hänen uskotaan olevan kiinnostunut kokeilemaan siipiään Serie A:n ulkopuolella.

Sekä Wirtz, että Zielinski ovat kiinnostavia nimiä, mutta Liverpoolin toimistolla tuskin painetaan paniikkinappulaa, vaikka miehiä ei saataisikaan houkuteltua Anfieldille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset