Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Real Madridin B-suunnitelma julki – Katseet kääntymässä bundesliigatähteen Mbappen sijasta!

Jamal Musiala
AOP

Real Madrid on kääntämässä katseensa kohti Bayern Münchenin Jamal Musialaa, jos Kylian Mbappea ei saada tuotua Santiago Bernabeulle, lähteet kertovat. Carlo Ancelottin kerrotaan ihailevan suuresti nuoren saksalaistähden kykyjä.

Kylian Mbappe, 24, on ollut Real Madridin pitkäaikainen siirtokohde, ja hän oli lähellä siirtyä Santiago Bernabeulle vuonna 2022.

Vuoden 2018 maailmanmestari teki lopulta jättimäisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa, joka maksoi maltaita.

Sopimus päättyy kuitenkin ensi kesänä, ja Mbappe on ilmoittanut olevansa vihdoin valmis jättämään Pariisin vapaana agenttina.

Raporttien mukaan osapuolten väliset neuvottelut ovat edenneet mahdollisen diilin syntymiseksi.

Real Madrid kuitenkin kiisti neuvottelut kokonaisuudessaan julkaisemalla tilanteesta seuraavanlaisen tiedotteen:

– Koskien eri tiedotusvälineiden äskettäin antamia ja julkaisemia väitteitä, joissa on spekuloitu väitetyistä neuvotteluista Kylian Mbappen ja seuramme välillä.

– Real Madrid CF haluaa tehdä selväksi, että nämä tiedot ovat täysin vääriä, sillä tällaisia neuvotteluja ei ole käyty PSG:tä edustavan pelaajan kanssa.

The Sun kertoo, että Madrid pitää Jamal Musialaa B-vaihtoehtonaan, jos Mbappen hankinta jää haaveeksi. Carlo Ancelottin kerrotaan ihailevan suuresti Bayern Münchenin supertähteä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga