Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Seuralegendasta Real Madridin tuleva päävalmentaja? – “Tiedämme ensi vuonna, mitä tapahtuu”

Raul Gonzalez
AOP

Spekulointi Real Madridin seuraavasta päävalmentajasta käy kuumana. Nykyisen Los Blancos-luotsin, Carlo Ancelottin sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Seuran reservijoukkuetta valmentava, Raul Gonzalez kertoo tilanteesta oman näkemyksensä.

Carlo Ancelottin ei uskota jatkavan Real Madridin peräsimessä ensi kesän jälkeen. Kaiken valmennusurallaan nähnyttä italialaistaktikkoa on viety huhuissa Brasilian maajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi.

Espanjassa on ollut jo pidempään käynnissä runsas spekulointi Ancelottin mahdollisesta korvaajasta. Yhtenä vahvimpana ehdokkaana on pidetty seuralegenda, Raul Gonzalezia, joka valmentaa tätä nykyä kolmannella sarjatasolla pelaavaa Real Madrid Castillaa. Raul itse ei ole kuitenkaan luottavainen omiin mahdollisuuksiinsa nousta ykkösjoukkueen päävalmentajaksi.

– Olen seuraihminen. Nautin siitä, mitä teen ja mielestäni tärkeintä on auttaa jokapäiväisissä asioissa. Tiedämme ensi vuonna, mitä tapahtuu, Raul kertoi Football Espanan mukaan.

– Jalkapallossa ei kuitenkaan voi ajatella tulevaa kautta. On vain nykyhetki ja seuraava ottelu. Meille se on sunnuntaina pelattava Murcia-ottelu ja Real Madrille Mestarien liigan peli.

Raulin lisäksi toisena ehdokkaana on pidetty Xabi Alonsoa. Espanjalaisluotsi on tehnyt ansiokasta työtä Bundesliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävän Bayer Leverkusenin peräsimessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga