Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-seura tarkkailee Arsenal-tähden tilannetta! Tottenhamin pelaaja edelleen ykköskohde

Jose Mourinho, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

Roman manageri José Mourinhon uskotaan pyrkivän vahvistamaan joukkueen rivejä tammikuun siirtoikkunassa. Lähteet kertovat, että Arsenalin Jakub Kiwior ja Tottenhamin Eric Dier ovat Serie A:n jättiläisten ostoslistalla.

Jakub Kiwior ei ole pelannut säännöllisesti Arsenalissa, ja siirtoguru Fabrizio Romano kirjoitti hiljattain Daily Briefing -palstallaan, että nimeämätön italialaisseura oli kesällä kiinnostunut topparin tontilla luutivasta miehestä.

Kiwior liittyi Arsenalin vahvuuteen vasta kuluvan kalenterivuoden tammikuussa. Nouseminen vakituiseksi avainkoonpanon pelaajaksi vaikuttaa kuitenkin suhteellisen epätodennäköiseltä William Saliban ja Gabriel Magalhaesin hallitessa Tykkimiesten keskuspuolustusta.

Nyt puolalaispelaaja on CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan yhdistetty AS Romaan, vaikka Giallorossin uskotaan tavoittelevan ensisijaisesti Tottenham Hotspurissa pelaavaa Eric Dieriä.

Dier on Kiwiorin tavoin jäänyt nykyisen työnantajansa alaisuudessa tällä kaudella pieneen rooliin. Mahdollisen siirron puolesta puhuu myös se, että Dier on useaan kertaan myöntänyt ulkomailla pelaamisen houkuttelevan.

Roma tuskin pystyy maksamaan maltaita kummastakaan pelaajasta ja palkkaan olisi siirron toteutuessa odotettavissa tuntuva alennus. Säännöllinen peliaika on kuitenkin asia erikseen, eikä mikään puhu sen puolesta, että kummankaan herran asema olisi muuttumassa lähiaikoina parempaan suuntaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A