Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lontoon paikallisesta muodostui hurja näytös! – Postecoglou ei heittänyt omiaan bussin alle: “Tällaista peliä on vaikea analysoida”

Ange Postecoglou
AOP

Valioliigassa nähtiin maanantaina erittäin vaiherikas kamppailu, Tottenham Hotspur ja Chelsea iskivät yhteen. Ottelu päättyi lopulta vierasjoukkue Chelsean 4-1 voittoon, mutta lukemat eivät kerro kaikkea pelin kulusta.

Dejan Kulusevski aloitti maalinteon 6. peliminuutilla. Kaikki näytti menevän Tottenhamin käsikirjoituksen mukaan, kun Heung-min Son onnistui hetkeä myöhemmin. Eteläkorealaisen osuma hylättiin lopulta kuitenkin paitsiona.

Chelsea osoitti heräämisen merkkejä vajaan parinkymmenen peliminuutin jälkeen. Blues teki kaksi maalia, jotka kuitenkin hylättiin VAR-tarkistusten jälkeen. Peli sai uuden käänteen puolen tunnin kohdalla, kun Spurs-toppari, Cristian Romerolle tuomittiin suora punainen kortti. Cole Palmer niittasi pilkulta pelin tasoihin.

Tottenhamin urakka vaikeutui toisella jaksolla, kun myös Destiny Udogie ajettiin pihalle toisen keltaisen korttinsa myötä. Chelsea pääsi pelaamaan noin 40. minuutin ajan kahden miehen ylivoimalla. Nicolas Jackson mätti hattutempun Spursin rysään, joten ollu päättyi 4-1 vieraitten hyväksi.

Tottenham ei missään vaiheessa lannistunut, vaikka joutuikin lähes mahdottomaan asemaan. Ange Postecoglou kiitteli omiensa asennetta taiston tauottua.

– Tällaista peliä on vaikea analysoida, mutta yrityksen ja tahdon puolesta tämä oli mahtava esitys pojilta. Aloitimme hyvin, mutta sitten peli karkasi käsistä. Joukkue antoi kaikkensa, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga