Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamille surkeita uutisia! – Tähtihyökkääjä leikkaukseen: “Olen kärsinyt terveyteni kanssa”

Richarlison
AOP

Tottenham Hotspuria edustavan Richarlison vaikeuksille ei näytä tulevan loppua. Brassihyökkääjä joutuu kärsimänsä vamman takia leikkaukseen, eikä toipumisaikataulusta ole tarkkaa tietoa.

Brasilian maajoukkuemies, Richarlison, 26, aloitti seitsemän Tottenhamin 10 ensimmäisestä valioliigaottelusta tällä kaudella. Maanantain tappiossa Chelsealle hän oli kuitenkin käyttämätön vaihtopelaaja.

Richarlison, joka siirtyi Tottenhamiin Evertonista 60 miljoonalla punnalla heinäkuussa 2022, kertoi, että on tullut aika levätä.

– Viime kuukaudet eivät ole olleet minulle helppoja. Olen myös kärsinyt terveyteni kanssa, brassi totesi BBC:n mukaan.

– Olen jo puhunut lääkäreiden kanssa ja joudun pian leikkaukseen. Viimeiset kahdeksan kuukautta ovat olleet rankkoja minulle. Olen antanut kaikkeni seura- ja maajoukkueen eteen huolehtimatta itsestäni. Uskon, että nyt on tullut aika levätä.

Spursilla riittää toden teolla huolenaiheta joukkueen poissaololista huomioiden. Loistavassa vireessä olleet James Maddison ja Micky van de Ven loukkaantuivat molemmat maanantain pelissä.

Lisäksi punaiset kortit saaneet Destiny Udogie ja Cristian Romero ovat seuraavilta kierroksilta sivussa pelikieltojen takia. Jo ennestään joukkueen vahvuudesta puuttuivat Ivan Perisic, Manor Solomon, Ryan Sessegnon ja Ben Davies.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga