Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-manageri seisoo sanojensa takana: “Tekisin saman uudelleen”

Mikel Arteta
AOP

Arsenal-manageri Mikel Arteta kertoo, että on hänen “velvollisuutensa” puolustaa seuraansa. Espanjalainen arvosteli kovin sanoin tuomaritoimintaa lauantain 1-0-tappiossa Newcastlea vastaan.

Mikel Artetan mukaan päätös hyväksyä Newcastlen Anthony Gordonin voittomaali St James’ Parkilla oli noloa ja häpeällistä.

Arsenal tuki Artetan kommentteja julkaisemassaan tiedotteessa, jota muun muassa asiantuntija Gary Neville kutsui “vaaralliseksi”. Manageri joutui puolustelemaan antamiaan kommentteja ja seuran kantaa tilanteeseen median edessä.

– Velvollisuuteni on seistä edessänne ja antaa selkeä ja rehellinen arvio, Arteta kertoi BBC:n mukaan tiistaina.

– Vastuullani on puolustaa pelaajiani ja seuraani parhaalla mahdollisella tavalla. Sen aion tehdä kerta toisensa jälkeen. Teen sen aina ja otan vastuun siitä. Se on minun tapani. Minun on puolustettava seuraani.

– Meidän velvollisuutemme on ilmaista tunteemme käytettävissä olevien todisteiden perusteella. Meidän on puolustettava itseämme ja arvojamme.

– Seuran lausunto osoittaa Arsenalin yhtenäisyyden ja yhteisymmärryksen selkeällä ja rehellisellä tavalla. Tämä on velvollisuutemme organisaationa.

– Siinä ei ole mitään erityistä, eikä mitään poikkeavaa. Tekisin saman uudelleen ja tiedän, että niin tekisi seurakin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga