Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Loukkaantumisten runtelemalle ManU:lle huonoja uutisia! – Tärkeä kaksikko sivussa pitkään

Casemiro
AOP

Manchester Unitedin loukkaantumisongelmat saivat jälleen jatkoa, kun Casemiro loukkaantui viime viikolla pelatussa Carabao Cupin ottelussa Newcastlea vastaan. Erik ten Hag kertoo, ettei brassia tai Lisandro Martinezia tuskin nähdä kentällä kuluvan kalenterivuoden aikana.

Manchester Unitedin kausi on ollut useiden loukkaantumisten värittämä, jonka myötä Erik ten Hag on vain harvoin saanut jalkeille parhaan avauskokoonpanon. Viime viikolla joukkue sai lisää lunta tupaan Casemiron loukkaantumisen muodossa.

Kun tällä hetkellä sivussa ovat muun muassa myös Lisandro Martinez, Luke Shaw ja Tyrell Malacia, on ManU:n terveystilanne kaukana parhaasta. Martinezin ei uskota pelaavan tämän vuoden puolella ja ten Hag paljastaa, ettei Casemironkaan tilanne näytä lupaavalta.

– On aina vaikeaa antaa mitään tarkkaa paluuaikataulua, sillä kuntoutumisen aikana voi tulla takaiskuja. Sen takia olen varovainen antaessani arvioita mahdollisesta paluusta, ten Hag kertoi 90minin mukaan.

– Odotan joidenkin pelaajien palaavan lähiaikoina vahvuuteemme, mutta Casemiron ja Martinezin kohdalla kyse on vakavista vammoista. Uskon, ettei kumpikaan heistä pysty palaamaan vahvuuteemme ennen joulua, hollantilaismanageri päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga