Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Saudi-Arabian jättiseurat Real Madrid-staran perässä – Päättyykö pitkä ura Bernabeulla?

Luka Modric
AOP

Real Madridin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen tehneen Luka Modricin ympärillä riittää kuhinaa. Tyytymättömyytensä ilmaissut kroatialainen on siirtohuhujen kohteena ja kiinnostusta riittää etenkin Saudi Pro Leaguen ökyseurojen taholta.

Real Madridia edustava Luka Modric on kuulunut Euroopan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon viimeisen kymmenen vuoden ajan. Kroatialaistaituri on ollut pitkään tärkeä osa maajoukkuetta sekä Real Madridin miehistöä.

Modric kuului viime kauteen asti Los Blancosin vakituiseen avauskokoonpanoon, mutta on menettänyt asemiaan tällä kaudella. Madridin keskikentälle riittää tunkua, sillä Carlo Ancelottilla on valittavanaan Jude Bellinghamin, Federico Valverden, Aurelien Tchouamenin ja Eduardo Camavingan kaltaisia pelaajia.

Kuten aiemmin uutisoimme, Modric ilmaisi pettymyksensä vähäiseen peliaikaansa ja väläytteli mahdollisen siirron mahdollisuutta.

Kroatialaiskonkarin kintereillä kerrotaan olevan ainakin Saudi Pro Leaguessa pelaavat Al-Ittihad ja Al-Ahli, mutta toistaiseksi kaikki on huhujen asteella. Modricin siirtohalukkuudesta Lähi-Itään ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa.

Miehen peliaika on todennäköisesti lisääntymässä lähiaikoina, sillä Tchouameni loukkaantui FC Barcelonaa vastaan pelatussa ottelussa ja hänen uskotaan olevan vähintään vuoden loppuun asti sivussa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga