Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Takavuosien brittitähdeltä selkeä neuvo supertähdelle: “Kun pelaat Real Madridissa, sinun täytyy menestyä”

Jude Bellingham
AOP

Entinen Real Madridin keskikenttäpelaaja Steve McManaman toivoo, että Jude Bellingham voi lunastaa kiistattoman potentiaalinsa ja nousta seurahistorian suurimpien pelaajien joukkoon.

Steve McManaman on varovaisen toiveikas, että Jude Bellingham voi jatkaa uskomatonta nousuaan ja kohota Real Madridin kaikkien aikojen parhaimpien pelaajien joukkoon.

20-vuotias Bellingham on esittänyt säkenöiviä otteita Bernabeulla sen jälkeen, kun hän siirtyi kesällä 103 miljoonan euron diilillä Borussia Dortmundista.

Hän on tehnyt 14 maalia ensimmäisissä 13 ottelussaan, ja viime viikolla hän voitti Kopa Trophyn Ballon d’Or -seremoniassa.

McManaman nautti itse paljon menestystä omalla peliurallaan neljän Madridissa vietetyn vuoden aikana. Englantilainen uskoo, että Bellingham voi ottaa mallia Bernabeulla takavuosina nähdyistä tähdistä.

– Kun pelaat Real Madridissa, sinun täytyy menestyä. Se kuuluu tuossa seurassa pelaamisen glamouriin, McManaman kertoi Eurosportille.

– Kyseessä on Euroopan historian menestynein jalkapalloseura, joten hänen on jatkettava pokaalien voittamista ja täydennettävä Real Madridin historiaa tullakseen yhdeksi suurista.

– Hänen on vain katsottava Bernabeun seinillä olevien suurten pelaajien kuvia noustakseen seuraavalle tasolle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga