Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

PSG:n tähti ajamassa itseään umpikujaan – Palkkapyyntö vesittämässä jättisiirron!

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappen ympärillä on riittänyt kuluneen vuoden aikana runsaasti huhuja. Kuten hyvin tiedetään, maaliruiskun sopimus on päättymässä ensi kesällä, eikä jatkosta ole minkäänlaista varmuutta. Tuoreiden tietojen mukaan yksi vaihtoehto voidaan kuitenkin sulkea pois.

Euroopan tehokkaimpien hyökkääjien joukkoon lukeutuva Kylian Mbappe on nykytietojen valossa jäämässä kauden jälkeen ilman sopimusta. Ranskalainen ilmoitti hyvissä ajoin, ettei aio jatkaa pelaamista Parc des Princesillä kuluvan kauden jälkeen, mutta syystä tai toisesta, häntä ei myyty eteenpäin kesällä.

Jos Mbappen päätös pitää, hänellä on mahdollisuus tehdä jo tammikuun aikana esisopimus jonkin toisen seuran kanssa. Mbappelle on ollut ottajia pilvin pimein ja etenkin Saudi-Arabiassa ollaan valmiita lyömään pöytään valtavia sopimustarjouksia.

Yksi vaihtoehto on kuitenkin hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan poissa laskuista.

Real Madrid ei ole raportoidusti enää kiinnostunut hankkimaan ranskalaistykkiä vahvuuteensa. Madrid julkaisi hiljattain tiedotteen, jossa se kiisti käynnissä olevat neuvottelut Mbappen kanssa.

Tämä itsessään ei poissulje siirron mahdollisuutta, mutta FourFourTwo kertoo, että madridilaisseura on suuntaamassa katseensa muualle muun muassa Mbappen poskettomasta palkkatoiveesta johtuen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga