Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atleticolle loistavia uutisia! – Diego Simeone allekirjoitti pitkän jatkopahvin!

Diego Simeone
AOP

Atletico Madridin päävalmentaja, Diego Simeone on allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen, joka kestää vuoteen 2027 asti. Miehen jatkolla spekuloitiin pitkään, mutta huhuille tuli nyt stoppi hänen tehtyään jatkopahvin Metropolitanolle.

Diego Simeone nimitettiin Atletico Madridin päävalmentajaksi joulukuussa 2011, ja hän on voittanut 642 ottelustaan 380.

Simeone on luotsannut espanjalaisjoukkueen kahdeksan pokaaliin ja on Atletin seurahistorian menestynein manageri.

53-vuotiaan Simeonen maineikkaimpiin saavutuksiin kuuluu La Ligan voitto vuosina 2014 ja 2021, Eurooppa-liigan voitto vuosina 2012 ja 2018 sekä Copa del Reyn voitto vuonna 2013.

Seura on myös yltänyt Mestarien liigan finaaliin Simeonen johdolla vuosina 2014 ja 2016.

Atletico on tällä hetkellä Espanjan pääsarjassa neljäntenä ja Mestarien liigan lohkonsa kärjessä, kun jäljellä on kaksi ottelua.

Simeonen uskottiin olevan lähtökuopissa kuluvan kauden alla ja häntä linkitettiin vahvasti muun muassa Inter Milanin peräsimeen. Simeone Inzaghi päätti kuitenkin jatkaa Giuseppe Meazzalla, joka saattoi osittain vaikuttaa myös Simeonen jatkopäätökseen.

”El Cholo” on joka tapauksessa sinetöinyt asemansa Atleticon seurahistoriassa, ja joukkueen kannattajat janoavat lisää menestystä.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga