Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Liikahtaako La Liga-komeetta tammikuussa? – Arsenal lyömässä rahaa pöytään!

Martin Zubimendi
AOP

Tammikuun siirtoikkuna lähestyy kovaa vauhtia ja useat huippuseurat pyrkivät vahvistamaan rivejään loppukauden varalle. Arsenalin kerrotaan edelleen pitävän tarkalla silmällä Real Sociedadissa pelaavan Martin Zubimendin tilannetta.

Arsenal on aloittanut kautensa väkevästi. Mikel Artetan poppoo on hyvissä asemissa sarjan neljäntenä kolme pistettä kärkipaikkaa hallussaan pitävää Manchester Cityä jäljessä. Vaikka Tykkimiesten pelaaminen on rullannut vähintäänkin mallikkaasti alkukaudella, kerrotaan Artetan haaveilevan uusista vahvistuksista.

Esiin on noussut jälleen kerran tuttu nimi, sillä BBC:n saamien tietojen mukaan Arsenal tarkkailee Martin Zubimendin tilannetta. Kuten aiemmin uutisoimme, taitava Real Sociedadin keskikenttäpelaaja on aiemminkin ollut lontoolaisten kiikarissa.

Nyt Gunners on herättänyt kiinnostuksensa henkiin ja seuran pelaajatarkkailijoiden kerrotaan matkanneen paikan päälle seuraamaan Zubimedin otteita Mestarien liigan ottelussa Benficaa vastaan.

24-vuotias Zubimendi on Sociedadin oma kasvatti, joka on toistaiseksi pysynyt seurauskollisena. Matka saattaa kuitenkin jatkua muualla, jos Arsenal mätkäisee riittävän määrän puntia pöydälle. Ottajia on silti muuallakin, sillä myös FC Barcelonan ja Bayern Munchenin raportoidaan kärkkyvän omaa tilaisuuttaan.

Zubimendi on ollut tälläkin kaudella yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista. Hänen nykyistä sopimustaan on jäljellä neljä vuotta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga