Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jättihankinta löytämässä vireensä? – Arteta: “Olen todella tyytyväinen häneen”

Kai Havertz
AOP

Kai Havertzin siirtyminen Chelseasta Arsenaliin valtasi kesällä runsaasti palstatilaa brittimediassa. Saksalaistähden alku Emiratesilla on sujunut vaihtelevissa merkeissä, mutta Mikel Arteta vakuuttaa luottavansa täysin keskikenttäpelaajan kykyihin.

Kai Havertzin ura Chelseassa ei ikinä lähtenyt sellaiseen lentoon kuin Stamford Bridgellä odotettiin. Saksan maajoukkuemies esitti Bayer Leverkusenissa upeita otteita, jonka myötä hänen uskottiin pystyvän nostamaan Bluesin hyökkäyspelaamisen tasoa tuntuvasti.

Vuosien varrella nähtiin paljon onnistumisia, joista suurimpana Mestarien liigan finaalin ratkaissut osuma Manchester Cityn verkkoon vuonna 2021. Tasaisuus kuitenkin puuttui miehen otteista, eikä selkeää roolia joukkueesta tuntunut edelleenkään löytyvän.

Lopulta Havertz pakkasi laukkunsa ja suuntasi Chelsean paikalliskilpailijan Arsenalin riveihin. Mikel Artetalta on irronnut luottoa mukavasti ja Havertz on aloittanut seitsemän ottelua 11 mahdollisesta. Ensimmäisten viikkojen hapuilun jälkeen mies sai jonkin verran kritiikkiä osakseen ja vaihtopenkki tuli tutuksi.

Gunners-koutsi, Arteta kertoo Substackin mukaan olevansa kaikesta huolimatta tyytyväinen Havertzin panokseen.

– Olen todella tyytyväinen häneen. Hän pärjää oikein hyvin. Mielestäni hän oli West Hamia vastaan ensimmäisellä puoliajalla kentän paras pelaaja, Newcastlessa hän oli yksi parhaista. Hän näytti tasonsa myös Sevillaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga