Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Kadotettu helmi – Takaako uskomaton maalivire pysyvän sopimuksen?

Romelu Lukaku
AOP

Romelu Lukaku on aloittanut lainapestinsä mallikkaasti AS Roman paidassa. Belgialaismörssärin palvelukset ovat haluttua tavaraa Stadio Olimpicolla ja Roman kerrotaan haluvan hankkia hänet riveihinsä pysyvällä kontrahdilla.

Chelsea ei tarjonnut onnellista kotia Romelu Lukakulle. Siitäkään huolimatta, että miehelle tarjoutui useampi yritys. Lukakulle ei löytynyt pysyvää osoitetta myöskään Manchester Unitedista, jossa hän teki yhteistyötä muun muassa Jose Mourinhon kanssa.

Belgialaishyökkääjän pelillinen koti vaikutti löytyneen Inter Milanista, mutta rakkaustarina Nerazzurrin kanssa päättyi lopulta ikävällä tavalla.

Tällä kaudella Lukaku löi jälleen hynttyyt yhteen Mourinhon kanssa AS Roman paidassa ja vaikuttaa löytäneen jälleen vanhan poltteensa.

Lukaku on pelannut tähän mennessä yhdeksän Serie A-ottelua, joissa on syntynyt kuusi osumaa. Neljässä Eurooppa-liigan ottelussa mies on viimeistellyt kolme maalia.

Roma rämpi alkukaudella todella syvällä, mutta on pystynyt kohentamaan pelaamistaan viimeisten kierrosten aikana ja hivuttautunut sarjataulukon seitsemännelle sijalle.

Lukaku on ollut tärkeässä roolissa suunnan kääntämisessä ja tuoreet raportit kertovat, että ikuisessa kaupungissa ollaan kiinnostuneita tarjoamaan kärjelle pysyvää sopimusta.

Tämä on todennäköisesti musiikkia Lukakun korville, sillä mies tuskin enää janoaa uutta yritystä Britteinsaarilla.

Lähde: Shoot

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A