Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milan suli kahden maalin johtonsa! – Ranskalaishyökkääjä katseli punaista!

AC Milan
Pixabay

Lecce ja AC Milan kohtasivat Serie A:ssa lauantaina. Peliin lähdettäessä monien papereissa AC Milan oli valtava ennakkosuosikki, mutta punamustat joutuivat lopulta pettymään sössittyään hankkimansa 2-0 vierasjohdon.

AC Milan matkusti Leccen vieraaksi Serie A:n lauantain pelikierroksella. Sarjan alempaan keskikastiin kuuluva isäntäjoukkue pystyi aiheuttamaan runsaasti ongelmia milanolaisille ja lopulta ottelu päättyi 2-2 tasatulokseen.

Stefano Piolin valmentama Milan sai otteluun lentävän lähdön siirrtyttyään avauspuolikkaalla kahden maalin johtoon. Hyvässä vireessä oleva Olivier Giroud onnistui Theo Hernandezin esityöstä, jonka jälkeen Tijani Reijnders kuritti isäntiä Samuel Chukwuezen syötöstä.

Lecce oli avausjaksolla hyvin pelissä mukana, mutta Milan viimeisteli omista paikoistaan kovalla prosentilla.

Jälkimmäisellä puolikkaalla pallonhallinta siirtyi selkeämmin vierasjoukkue Milanin haltuun, mutta Lecce väläytteli useaan kertaan vaarallisuuttaan vastahyökkäyksissä.

Kotijoukkue sai palkintonsa 66. minuutilla, kun Nicola Sansone onnistui. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Milanille koitti jälleen kylmä suihku, kun Lameck Banda tasoitti ottelun.

Enempää maaleja ei nähty, joten ottelu päättyi pistejakoon värikkäiden vaiheiden jälkeen. Milanin pelaajat turhautuivat lopussa ja Giroud hankki itselleen ulosajon epäurheilijamaisen käytöksen takia. Ranskalaisen puuttuminen on kova isku Milanille seuraavilla kierroksilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A