Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle pisteet nihkeän esityksen jälkeen – Nousijajoukkue tarjosi kovan vastuksen

Victor Lindelöf
AOP

Manchester United ja Luton Town kohtasivat Valioliigan lauantain pelikierroksella. Ottelusta muodostui yllättävän tasaväkinen kamppailu, eikä kumpikaan joukkue päässyt juhlimaan maalipakoilla. ManU:lle pelillisten ongelmien lisäksi murheenaiheita toi Rasmus Hojlundin loukkaantuminen.

ManU otti odotelulla tavalla ohjakset käsiinsä Lutonia vastaan pelatun ottelun alkuhetkillä. Erik ten Hagin miehistön pyörittäminen oli kuitenkin tehotonta ja murtautumisyritykset linjan taakse jättivät runsaasti toivomisen varaa.

Luton tyytyi ottamaan alussa vastaan, mutta osoitti heräämisen merkkejä taukovihellyksen lähestyessä. Tauolle siirryttiin kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa punapaitojen ollessa aktiivisempi osapuoli ensimmäisellä puoliajalla.

United aloitti toisen nelivitosen jälleen kelvollisesti, mutta punainen lanka oli edelleen kateissa. Victor Lindelöf tälläsi irtopallosta joukkueensa johtoon hieman ennen tunnin täyttymistä.

Tämän jälkeen Luton nosti prässiään pystyen luomaan kelvollisia hykkäyksiä kohti ManU:n päätyä. Vaaralliset tekopaikat jäivät kuitenkin puuttumaan Unitedin puolustettua tiiviisti.

Parhaat paikat siunaantuivat Unitedille, mutta 1-0 lukemat jäivät voimaan. ManU:lle kolme pistettä, mutta Old Traffordin yleisö on todennäköisesti kaikkea muuta kuin tyytyväinen näkemäänsä. Luton teki sen minkä pystyi, mutta isäntien puolivillainen esitys riitti voittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga