Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siipirikkoinen Spurs matkustaa Molineux’lle – Isäntäjoukkueella iskun paikka

Molineux, Wolverhampton.
AOP

Lauantain valioliigakierros käynnistyy Wolverhamptonin ja Tottenhamin välisellä ottelulla. Sarjan kärkipaikan viime kierroksella menettänyt Spurs lähtee otteluun ilman useampaa tärkeää pelaajaansa.

Viikonlopun valioliigakattaus lähtee liikkeelle Molineux’lla, jossa isäntäjoukkue Wolverhampton saa vieraakseen Tottenham Hotspurin. Wolvesin kausi on lähtenyt ailahtelevasti liikkeelle ja joukkue on valahtanut sarjan alempaan keskikastiin 14. sijalle.

Gary O’Neilin suojatit ovat pelanneet paikoitellen näyttävää jalkapalloa, mutta tehottomuus on vaivannut ensimmäisistä kierroksista lähtien. Wolves on tehnyt yhdentoista pelin aikana 14 häkkiä, kun samaan aikaan omissa on soinut 19 kertaa.

Edellisellä kierroksella tullut tappio sarjajumbo Sheffield Unitedia vastaan on hyvin O’Neilin mielessä ja joukkueella on selkeä tasonnoston paikka lauantaina. Pedro Neton epävarma terveystilanne antaa kuitenkin kotijoukkueelle mietittävää.

Tottenham menetti viime viikolla paikkansa sarjakärjessä taivuttuaan Lontoon paikallispelissä Chelsealle. Tätä tuntuvampi isku on kuitenkin useamman avainpelaajan puuttuminen lauantaina.

Joukkueen sairaslistalla oli jo ennestään tunkua, jota James Maddisonin ja Micky van de Venin loukkaantumiset lisäsivät entisestään. Cristian Romero ja Destiny Udogie kärsivät puolestaan pelikieltoa, joten Ange Postecoglou ei saa jalkeille parasta miehistöään.

Wolves on ollut viime vuosina vaikea vastustaja Spursille ja sille tarjoutuu nyt iskun paikka kotikentällään. Tottenham on silti pelin ennakkosuosikki pitkästä poissaololistastaan huolimatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga