Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Wolvesille komea voitto kotonaan – Tottenham menetti johtonsa lisäajalla: “Tätä on vaikea hyväksyä”

Ange Postecoglou
AOP

Tottenham Hotspur koki toisen tappionsa putkeen Valioliigassa, kun Wolverhampton Wandereres nousi kahdella loppuhetken maalilla voittoon. Spursin päävalmentaja, Ange Postecoglou uskoo, että pelistä oli enemmänkin tarjolla.

Tottenham Hotspurin kone on osoittanut parin viikon ajan yskimisen merkkejä. Joukkue kärsi ruman 4-1 tappion Chelsean vieraana, vaikka samaan aikaan on sanottava, etteivät pelin loppulukemat kerro koko totuutta ottelutapahtumista.

Joka tapauksessa tuloksena oli kauden ensimmäinen merkintä tappiosarakkeeseen ja lauantaina Spurs kärsi uuden pistemenetyksen Wolverhamptonin vieraana. Ange Postecogloun joukkue aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla, mutta Wolves nousi ottelun lisäajalla 2-1 voittoon tehtyään kaksi maalia.

Postecoglou antoi kiitosta pelaajilleen, mutta myönsi, että pettymys on kova.

– On selvää, että tätä tätä on vaikea hyväksyä, koska hävisimme lopussa. Pojat antoivat kaikkensa, mutta energiamme ei riittänyt loppuun asti.

– Wolves osoitti läpi ottelun vaarallisuuttaan ja tekivät pari hyvää maalia, josta he ansaitsevat kunnian.

– On suuri pettymys päästää maaleja näin lähellä ottelun loppua. Hyväksymme silti tuloksen, menemme kotiin ja palaamme jälleen takaisin vahvempina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga