Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea ja Manchester City järjestivät hurjat maalikarkelot! – Pochettino raivostui tuomaripäätöksestä: “Ylitin kenties rajan…”

Mauricio Pochettino
AOP

Valioliigassa nähtiin sunnuntaina erittäin dramaattinen näytös, kun Chelsea ja Manchester City iskivät yhteen Stamford Bridgellä. Spurs-manageri, Mauricio Pochettino kävi kuumana 4-4 tasatulokseen päättyneen ottelun jälkeen. Mies avautuu jälkikäteen voimakkaasta reagoinnistaan.

Chelsea ja Manchester City järjestivät kahdeksan maalin ilotulituksen, joka päättyi 4-4 tasapeliin.

Cityn supertähti, Erling Haaland aloitti maalinteon 25. minuutin kohdalla. Thiago Silva kuittasi hetkeä myöhemmin ja Chelsea siirtyi edelle entisen City-pelaajan Raheem Sterlingin toimesta. Manuel Akanji toi vieraat tasoihin ennen avausjakson päättymistä.

Haaland onnistui toistamiseen heti jälkimmäisen puolikkaan ensihetkillä. Huimassa maalivireessä oleva Nicolas Jackson vastasi 3-3 maalista 67. minuutilla. Peli näytti olevan päättymässä näihin lukemiin, mutta lisää oli vielä tarjolla. Rodri nosti taivaansiniset jälleen edelle, mutta toinen entinen City-pelaaja, Cole Palmer niittasi loppulukemat pilkulta.

Chelsea näytti olevan lähdössä vastahyökkäykseen 98. minuutilla, mutta ottelun erotuomari, Anthony Taylor vihelsi pelin päättyneeksi. Blues-käskyttäjä, Mauricio Pochettino raivostui Taylorin päätöksestä ja joukkueen taustaryhmä joutui rauhoittelemaan häntä. Valmentaja oli jälkikäteen pahoillaan käytöksestään.

– Ylitin kenties rajan, koska olin täysin tunteiden vallassa. Haluan pyytää anteeksi kaikilta, etenkin erotuomarilta. Olin hyvin tyytyväinen peliin ja tuomari yritti auttaa. Pyrin rohkaisemaan joukkuetta menemään eteenpäin, sillä tiesimme, että vastassamme oli uskomaton joukkue, Pochettino totesi 90minin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga