Maalitykki jatkoi säkenöintiään! – Villalle historiallinen kotivoitto: “Tämä on erittäin hyvä saavutus”

Youri Tielemans

Aston Villan uskomaton kotiputki sai jatkoa sunnuntaina, kun Unai Emeryn suojatit kaatoivat Fulhamin kotinurmellaan 3-1 numeroin. Voitto oli isännille 13. peräkkäinen Villa Parkilla.

Aston Villa palasi sunnuntaina voittojen tielle Valioliigassa. Edellisellä kierroksella nöyryyttävän 2-0 tappion Nottingham Forestin vieraana kärsinyt Villa oli tyly isäntä Fulhamille ja otti pisteet 3-1 voiton myötä.

Marco Silvan valmentama Fulham teki sen, minkä pystyi, mutta paremmasta joukkueesta ei lopulta jäänyt epäselvyyttä.

Antonee Robinson ohjasi epäonnekseen pallon omaan rysään 27. minuutilla. John McGinn lisäsi Villan johtoa vielä ennen avausjakson päättymistä. Huimassa vireessä oleva Ollie Watkins jatkoi tehoiluaan tunnin jälkeen ja iski kotijoukkueen kolmannen maalin. Raul Jimenez vastasi Fulhamin ainokaisesta 70. minuutin kohdalla.

Villa otti kolmannentoista peräkkäisen voiton kotinurmellaan, joka maistui joukkueen sisällä luonnollisesti hyvältä. Kesällä seuraan saapunut Youri Tielemans hehkutti suorituksen arvoa.

– Tämä on erittäin hyvä saavutus. Meidän täytyy vain jatkaa samalla tavalla. Pukuhuoneessa vallitsee todella hyvä ilmapiiri ja kaikki paiskivat töitä toistensa eteen. Tiedämme, että meillä riittää haasteita tällä kaudella.