Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tottenham pyrkii vahvistamaan rivejään Chelsea-puolustajalla

Trevor Chalobah
AOP

Tottenham on tuoreiden raporttien mukaan kiinnostunut hankkimaan Trevor Chalobahin Chelseasta. Spursin kerrotaan pyrkivän tuomaan puolustajan riveihinsä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Chelsen runkoon on odotettavissa muutoksia tammikuussa. Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään Trevor Chalobahia, jota ei olla nähty tällä kaudella kentällä laisinkaan. Reisivammasta kärsivä englantilainen pelasi viime kaudella 25 valioliigaottelua Bluesin takalinjoilla, mutta hänelle ei uskota enää löytyvän käyttöä Stamford Bridgellä.

Tottenham Hotspur pyrki hankkimaan miehen riveihinsä kesän siirtoikkunan viimeisillä hetkillä, mutta tuolloin pelaaja päätti jatkaa sinisten vahvuudessa. Tottenham ei ole kuitenkaan luopunut toivosta ja Football Talkin mukaan Hotspur Stadiumilla elätellään toiveita Chalobahin hankinnasta tammikuun aikana.

Spurs kärsi hiljattain ikävän takaiskun Micky van de Venin loukkaantumisen muodossa ja Chalobahin uskotaan pystyvän tervehdyttyään täyttämään hollantilaisen jättämän aukon. Myös Bayern Münchenin on raportoitu pitävän Chalobahin tilannetta silmällä, joten miehellä ei vaikuta olevan ottajista pulaa.

Chalobah on omimmillaan pelatessaan topparina, mutta pystyy tarvittaessa pelaamaan myös puolustavan keskikenttämiehen roolissa. Miehen monikäyttöisyydelle saattaisi olla Pohjois-Lontoossa käyttöä, sillä Tottenham menettää Yves Bissouman ja Pape Matar Sarrin tulevan Africa Cup of Nationsin ajaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset