Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Oma koira puraisi! – Menettikö Manchester City todellisen talismaanin? – “Olen erittäin pettynyt”

Cole Palmer
AOP

Cole Palmer on ollut hyvässä iskussa siirryttyään Manchester Citystä Chelseaan. Englantilainen onnistui viikonloppuna maalinteossa entistä seuraansa vastaan. Cityä omalla peliurallaan edustanut Micah Richards on harmissaan siitä, että Etihadilla suostuttiin päästämään nuorukaisesta irti.

Cole Palmer teki kesällä kovan ratkaisun ja jätti Manchester Cityn taakseen. Pep Guardiola ylisti moneen kertaan äärimmäisen lahjakkaan britin taitoja, mutta Etihadilla tie avaukseen tuntui olevan tukossa.

Palmer siirtyi Chelseaan 47 miljoonan euron kaupassa ja on aloittanut lupaavasti Stamford Bridgellä. 21-vuotias nuorukainen on pelannut tällä kaudella kymmen valioliigaottelua, joissa hän on tehnyt neljä maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Yksi maaleista syntyi sunnuntaina Chelsean ja Citizensin välisessä kamppailussa. Entinen City-puolustaja, Micah Richards ei säästellyt sanojaan kommentoidessaan Palmerin siirtoa.

– Olen erittäin pettynyt. Se (siirto) oli todennäköisesti oikea päätös hänen kannaltaan, sillä hän siirtyi joukkueeseen, jossa hänellä on mahdollisuus nousta yhdeksi avainpelaajista. Hänellä ei ollut samaa mahdollisuutta Man Cityssä. Kun joukkueessa pelaa Foden (Phil), Doku (Jeremy), Grealish (Jack), Bernardo Silva ja Alvarez (Julian), oli Palmerin kannalta viisasta lähteä.

Lähde: Manchester City News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga