Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ten Hagin koirankopista avaukseen: Onko tässä Manchester Unitedin paras toppari?

Harry Maguire
AOP

Harry Maguire on ollut yksi Manchester Unitedin tasaisimmista suorittajista viime viikkojen aikana. Raphaël Varane on pudonnut penkkimiehen rooliin Maguiren suoritustason myötä.

Niin omituiselta kuin se kuulostaakin, Harry Maguire on ollut viime aikoina Manchester Unitedin paras toppari. Runsaasti lokaa niskaansa saanut englantilainen oli kesällä siirtohuhujen ympäröimänä ja hänen lähtöään West Hamiin pidettiin käytännössä varmana.

Toppari päätti kuitenkin jatkaa uraansa Old Traffordilla ja juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että miehen valinta osoittautui oikeaksi. Maguire on aloittanut viisi Unitedin edellistä ottelua ja hoitanut oman leiviskänsä mallikkaasti.

Hyvät otteet ovat ruokkineet miehen kolhiintunutta itsetuntoa ja Maguire on muistuttanut paikoitellen sitä pelaajaa, jonka United aikoinaan osti Leicesteristä.

– Nautin suuresti jalkapallosta ja tälle seuralle pelaamisesta, Maguire tuumii Eurosportin mukaan.

– Olin valmis jatkamaan täällä ja taistelemaan paikastani joukkueessa, vaikka meillä on neljä tai viisi maajoukkuetason keskuspuolustajaa, joten kilpailu on kovaa.

– Sain muutamia mahdollisuuksia viime kaudella, mutta ne romuttuivat sairastumisten ja loukkaantumisteni takia. En päässyt missään vaiheessa vakuuttamaan manageria kyvyistäni. Olen nyt pystynyt siihen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga