Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mitä tekee argentiinalaislupaus? – Spursin keskushyökkääjä kiinnostaa Italiassa!

Alejo Veliz, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenham Hotspurin argentiinalaishyökkääjä, Alejo Veliz saattaa olla lähtökuopissa. Lahjakas kärkimies on jäänyt Pohjois-Lontoossa pieneen rooliin. Serie A-seura Bologna on lähteiden mukaan halukas tarjoamaan entiselle Rosario Centralin pelaajalle sopimusta.

Argentiinan pääsarjassa edukseen esiintynyt Alejo Veliz siirtyi Tottenham Hotspuriin kovin odotuksin. Toistaiseksi tarjolla on ollut vain jämäminuutteja ja Veliz on jäänyt sivustaseuraajan rooliin Ange Postecogloun kivikovassa miehistössä.

Tottenhamin kerrotaan kuitenkin näkevän keskushyökkääjässä runsaasti potentiaalia ja uskovan tämän pystyvän nousemaan tulevina vuosina joukkueen avauskokoonpanoon. 20-vuotiaasta maksettiin 15 miljoonan euron siirtokorvaus, jolle Spurs uskoo saavansa vastinetta. On kuitenkin selvää, että nuorukainen tarvitsee säännöllistä vastuuta jatkaakseen kehittymistään.

Näin ollen lainasiirto muihin maisemiin saattaisi olla kaikkien osapuolien kannalta järkevä ratkaisu. Serie A:ssa pelaava Bologna on lähteiden mukaan kiinnostunut hankkimaan argentiinalaiskärjen riveihinsä lainadiilillä, johon on kirjattu mahdollinen osto-optio.

Spurs haluaa tuskin kokonaan poissulkea lainan mahdollisuutta, mutta joukkueen ei uskota suostuvan sisällyttämään diiliin ulosostopykälää.

Velizille saattaa aueta tosin aueta vielä näyttöpaikkoja ennen tammikuun siirtoikkunaa, sillä Tottenhamin terveystilanne ei ole parhaimmasta päästä.

Lähde: The Hard Tackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A