Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tähtipuolustaja otti kantaa Liverpoolin mestaruussaumoihin: “Mitään ei ratkaista marraskuussa”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpool on aloittanut kautensa vahvasti ja joukkue majailee Valioliigan toisella sijalla pisteen Manchester Cityä perässä. Redsin puolustaja, Virgil van Dijk nimeää muutaman asian, jossa joukkueen täytyy kehittyä voidakseen taistella keväällä mestaruudesta.

Liverpool jatkoi sunnuntaina vakuuttavia esityksiään kaatamalla Brentfordin 3-0 numeroin. Käsittämättömässä maalivireessä oleva Mohamed Salah iski joukkueensa kaksi ensimmäistä osumaa ja Diogo Jota vastasi ottelun loppulukemista.

Poolin takalinjoilla tuttuun tapaan täydet minuutit uurastanut Virgil van Dijk sai vastailla pelin jälkeen kysymyksiin joukkueensa mestaruusmahdollisuuksista.

– Katsoin pelin jälkeen pukuhuoneessa ympärilleni ja tuntui kuin siellä olisi ollut alle 23-vuotiaiden joukkue. Meillä riittää silti laatua, sillä jos olet riittävän hyvä, olet riittävän vanha, van Dijk tuumi 90minin mukaan.

– Tarvitsemme kuitenkin onnea, tasaisuutta ja meidän täytyy välttyä loukkaantumisilta. Kausi on sujunut tähän asti hyvin, mutta mitään ei ratkaista marraskuussa ja tiedämme, että asiat voivat muuttua vielä moneen kertaan.

– Joukkueella on silti oltava unelmia ja meidän on taisteltava loppuun asti jokaisessa kilpailussa, jossa olemme mukana. Meillä riittää todella paljon pelattavaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga