Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaikoni varoittaa Newcastlen nopeasta noususta: “Unitedin ja Arsenalin tulisi olla huolissaan”

Roy Keane
AOP

Newcastle United on noussut kohinalla Valioliigan kirkkaimman kärjen tuntumaan. Manchester Unitedin entinen kapteeni, Roy Keane uskoo, että etenkin kahden seuran tulee olla tarkkana Newcastlen kehittymisen suhteen.

Omistajanvaihdoksen läpi käynyt Newcastle United on noussut nopeassa ajassa vakavasti otettavaksi Valioliigan top4-joukkueeksi. Harakat pelaavat tällä kaudella myös erittäin pitkän tauon jälkeen Mestarien liigaa, joka on palkinto joukkueen hienosta viime kaudesta.

Eddie Howe on tehnyt ansiokasta työtä joukkueen peräsimessä, jota luonnollisesti ovat auttaneet omistajataholta siunaantuneet valtavat rahavirrat. Valioliigassa pitkän uran tehnyt Roy Keane uskoo, että muiden joukkueiden tulee pitää tarkalla silmällä Magpiesin kehitystä.

– Puhumme aina siitä, että (Valioliigassa) haaste on Manchester Cityn etumatkan saavuttaminen, mutta muiden joukkueiden, kuten Manchester Unitedin olisi hyvä tarkkailla, mitä ympärillä tapahtuu.

– On kyseessä sitten, Liverpoolin, Villan tai Newcastlen kehitys. Tämä on asia, josta Unitedin ja Arsenalin tulisi olla huolissaan.

Keanen puheet käyvät järkeen ainakin Unitedin osalta. Erik ten Hagin miehistö ei ole lähelläkään Cityn tasoa pelillisesti ja joukkueella tulee olemaan täysi työ yltää Valioliigan neljän parhaan joukkoon.

Lähde: Geordie Boot Boys

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga