Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-ura päättymässä? Entinen City-tähti saamassa uuden mahdollisuuden Valioliigassa?

Ferran Torres
AOP

Ferran Torres on yksi niistä pelaajista, joista Barcelona aikoo luopua tulevana kesänä. Newcastle United, jonka kerrotaan olevan kiinnostunut espanjalaishyökkääjästä, on lähteiden mukaan tarjoamassa hänelle mahdollisuutta Valioliigassa.

Ferran Torres ei ole pystynyt tuomaan Camp Noulle sellaista tähtiloistoa kuin häneltä odotettiin. Manchester Cityn uskottiin luopuneen todellisesta timantista, mutta jälkikäteen tarkasteltuna Etihadilla tehtiin oikea päätös.

Newcastlen kerrotaan olevan valmis tarjoamaan pelaajalle uuden mahdollisuuden ja maksamaan tästä noin 40 miljoonan euron korvauksen.

Camp Noulla tiedostetaan, että Torresin suoritukset ovat jääneet selvästi alle odotusten. 23-vuotias laitahyökkääjä saattaakin mahdollisesti olla yksi ensimmäisistä myynneistä, jotka katalonialaisjätti tekee ensi kautta silmällä pitäen.

Barcan on uutisoitu haaveilevan uusista hyökkäyspään vahvistuksista, jota Torresin lähtö saattaisi omalta osaltaan helpottaa.

Torres saapui aikanaan Kataloniaan 55 miljoonalla eurolla, mutta vastaavaa summaa hänestä tuskin on saatavilla. Jos Newcastle on tosiaankin valmis lyömään pöytää 40 miljoonaa, voidaan Barcan toimistolla hieroa käsiä tyytyväisenä yhteen.

Magpiesilla riittää tunnetusti kirstussa täytettä, joten kyseinen siirtosumma tuskin osoittautuisi ylitsepääsemättömäksi esteeksi.

Lähde: Fichajes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga