Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin tutun maalitykin kintereillä? – “Pakka muilta osin kunnossa”

Ivan Toney
AOP

Arsenalin ja Englannin maajoukkueen entinen puolustaja, Sol Campbell uskoo, että Tykkimiesten tulisi hankkia Ivan Toney Brentfordista. Pelikieltoa kärsivä brittihyökkääjä oli häkellyttävässä iskussa viime kaudella.

Arsenalin pelaaminen on toiminut tällä kaudella mukiinmenevästi ja joukkueen tehot ovat jakautuneet useamman pelaajan harteille.

Gabriel Jesus, joka aloitti viime kauden loistavasti, ei tunnu pysyvän millään ehjänä, mutta tästä huolimatta Lontoossa ei olla tuskailtu maalinteko-ongelmien kanssa. Joukkue on tehnyt 26 osumaa 12 ottelun aikana ja Mikel Artetan ryhmän hyökkäyspelaaminen on muutenkin näyttänyt vakuuttavalta.

Tästä huolimatta entinen Gunners-puolustaja, Sol Campbell toivoisi entisen seuransa vahvistavan hyökkäyslinjaansa lähitulevaisuuden aikana. Campbell nostaa esiin Ivan Toneyn, joka oli hurjassa maalivireessä viime kaudella. Brentfordin ykköspyssy vapautuu pelikiellostaan alkuvuoden aikana.

– Arsenalin täytyy päättää tammikuun aikana tarvitsevatko he uutta keskushyökkääjää vai eivät. Uskon, että joku, joka tekisi 20 tai 25 maalia kauden aikana voisi auttaa heitä. Mielestäni Ivan olisi loistava hankinta.

– Arsenalin pakka on muilta osin kunnossa, mutta uuden keskushyökkääjän hankkiminen saattaisi olla järkevää. Hän on joku, joka voisi auttaa heitä ratkaisemaan tiukkoja otteluita.

Lähde: TBR Football

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset